Importanța unui Profil Complet pe Retaillium!

Retaillium este cel mai complex portal de job-uri orientat exclusiv industriei de Retail din România, o industrie care la noi reprezintă aproximativ 15% din totalul numărului de salariați din economie, conform datelor oficiale publicate de Institutului Național de Statistică la sfârșitul anului trecut.

Așadar concurența este mare, iar ceea ce te poate scoate în față este doar un profil complet și detaliat. Poate chiar acum, în timp ce tu citești aceste rânduri, o companie caută un nou angajat ce se potrivește perfect cu aptitudinile și competențele tale. Dar cum să te găsească, dacă profilul tău nu indică toate acestea?

Încărcarea unui CV bun și completarea fiecărei părți a profilului tău este absolut vitală pentru a te asigura că ai cele mai bune șanse de angajare atunci când te afli pe Retaillium.

Pe lângă că, este chiar ușor de folosit site-ul Retaillium, mai mult, acesta te poate ajuta de fapt să îți îmbunătățești cariera într-un mod extraordinar.

Asta înseamnă că trebuie să îți iei Profilul în serios!

În primul rând, profilul tău pe Retaillium te reprezintă în lumea profesională. Când ai un profil complet pe Retaillium, potențialii angajatori te pot găsi foarte ușor. Iar atunci când te găsesc ar fi mult mai bine să te găsească cu profilul complet și profesionist. Potrivit LinkedIn, un profil complet crește cu 40 de ori șansele de a fi contactat efectiv. De exemplu, dacă un angajator caută pe cineva cu experiență în sectorul de retail de electronice și electrocasnice, iar tu ai uitat să specifici că ai lucrat și în acest sector, nu vei mai apărea în căutările lui.

Dacă găsesc un profil pe jumătate completat, vor presupune că nu ești serios în ceea ce privește cariera ta sau vor decide doar că nu ești suficient de calificat pentru a finaliza profilul. Dacă informațiile tale nu sunt destul de exacte sau sunt prezentate slab, atunci acestea se vor reflecta direct asupra ta și a carierei tale.

Un profil complet înseamnă mai multe oferte, o rețea mai largă de oportunități de avansare în carieră. Cu siguranța merită efortul suplimentar!

Dar, ce efort? Pentru a aplica pentru un job pe Retaillium obligatorii sunt doar urmatoarele câmpuri:

  1. Informații Personale
  2. Preferințe Job
  3. Profil Retail
  4. Educație
  5. Limbi Străine

ProfilCompletRetaillium

Apoi, pentru a ieși în față și avea un profil 100% complet, mai trebuie să completezi și următoare câmpuri:

  1. Video Resume (mai multe despre importanța acestuia vezi aici)
  2. Experiența în Muncă
  3. Aptitudini
  4. Alte atașamente (cv-ul tău, recomandări).

ProfilCompletRetaillium2

În sfârșit, având un profil Retaillium complet, este mult mai ușor să folosești toate instrumentele disponibile pe Retaillium: Setări Avansate de Confidențialitate, Alertă Job, Sistem Automat de Răspuns.

Dacă nu ai deja un profil Retaillium complet, este timpul să îți faci unul! Adăugă foștii angajatori, abilitățile și educația ta, adaugă cuvinte cheie corecte, legate de ceea ce îți dorești să obții de la următorul loc de muncă – astfel încât oportunitățile pot veni cu ușurință la tine.

Așadar, dacă îți cauți un loc de muncă în Retail, sau vrei o oportunitate de avansare în carieră în industria de Retail, trebuie să îmbrățișezi Retaillium, să arăți că ești relevant și preocupat de viitorul tău.

 

Și, să și incercăm acum, cât de repede poți face tu un profil 100 % complet pe Retaillium?

Acest articol a fost publicat pentru prima data pe blogul site-ului Retaillium, www.retaillium.ro.

1 Comment

Leave a Reply